Amazon obre tres magatzems a Barcelona, Montcada i Mollet

Amazon obrirà tres estacions logístiques a Barcelona, Montcada i Reixac i Mollet del Vallès (Barcelona) que generaran 270 llocs de treball fixos a Catalunya.

Està previst que tots tres centres comencin a funcionar a partir del pròxim mes d’octubre, segons ha informat l’empresa aquest dijous en un comunicat.

A Barcelona, on l’edifici se situarà al polígon industrial de Montsolís, es generaran més de 60 llocs de treball fixos i més de 400 oportunitats de treball indirecte per a repartidors de les sis empreses col·laboradores de repartiment.

El centre de Mollet del Vallès crearà gairebé 130 ocupacions fixes, a banda de les més de 170 oportunitats de treball indirecte per a repartidors de les sis empreses loals de repartiment.

L’edifici de Montcada oferirà més de 80 llocs de treball fixos, a més d’oportunitats de treball indirecte per a més de 230 repartidors que treballaran per a les vuit empreses col·laboradores de repartiment locals.

A Catalunya, Amazon compta amb tres estacions logístiques a la Zona Franca, Rubí i Martorelles (Barcelona) i la setmana passada va anunciar una nova estació a Tarragona.