Alliberen a una dona després d’estar dos anys segrestada pel seu marit a casa

La Policia Nacional va alliberar aquest diumenge a una jove de 23 anys , a qui el marit l’ha mantingut tancada durant dos anys en el domicili que tots dos compartien a Madrid i que ha estat detingut com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal i maltractaments.

Va ser un amic de la jove, des d’Alacant, el qual va avisar aquest diumenge a la tarda als serveis d’emergència denunciant que la dona, de nacionalitat bangladeshià, era víctima de violència de gènere des de feia temps, segons informen aquest dilluns fonts policials.

Fins al domicili es van desplaçar agents de la Policia Nacional, els qui es van entrevistar amb la jove que els va dir que portava dos anys sense sortir de la casa, al districte d’Arganzuela, i que quan s’anava a treballar la seva parella, de 27 anys i de la mateixa nacionalitat, la deixava tancada amb pany i clau.

Els veïns de l’edifici van corroborar davant els agents la versió de la dona a l’assegurar que en dos anys només l’havien vist a la porta de la casa.

A més, la víctima va afirmar que el seu marit l’agredia físicament, en ocasions amb ganivets de cuina, i l’amenaçava amb matar-la i després anar al seu país d’origen a matar la seva família.

Els policies van observar que tenia lesions a la cara, el cap i el cos.

La jove va ser assistida per una agent a la qual va mostrar les seves lesions i li va explicar els fets. Moments després es va detenir el marit.