Alerta a Barcelona per un assetjador sexual de nenes

Els veïns del barri de la Font d’en Fargues estan vigilant davant els quatre casos d’abusos sexuals que han patit nenes d’entre 12 i 14 anys en aquest racó d’Horta-Guinardó. En cada ocasió, l’assaltant ha estat el mateix home.

Segons ha pogut saber el diari TOT Barcelona de fonts dels Mossos d’Esquadra, un jove de 21 anys ha estat denunciat pels quatre casos d’abusos sexuals a nenes. El noi les aborda per sorpresa, les arracona i després aprofita per tocar-lis els pits.

L’abusador ha estat arrestat per la policia catalana, tot i que el jutge l’ha deixat lliure amb quatre ordres d’allunyament i la prohibició expressa d’acostar-se a les seves víctimes i els seus domicilis.

Tenint en compte que l’abusador camina sol, els Mossos han reforçat la seguretat a la sortida dels col·legis per actuar en cas que se salti les ordres d’allunyament i ataqui de nou.

“INQUIETUD” VEÏNAL PEL ABUSADOR QUE CAMINA SOLT

Per grups de WhatsApp i Facebook de districte circula un text d’un dels pares denunciants, que va empaperar el carrer amb cartells en els quals es podia llegir: “El 26 d’abril la nostra filla de 12 anys va patir una agressió sexual al barri quan tornava de l’escola. Un home la va seguir, la va acorralar i la va tocar. L’agressor va ser detingut. Minuts abans li havia fet el mateix a una altra nena. Segur que no són les úniques”.

Informa el mateix mitjà de la “inquietud” i “incomoditat” perquè aquest abusador de nenes continuï en llibertat. Pares i mares de col·legis de la zona com Sagrada Família-Horta ja estan alertats de l’assetjament sexual d’aquest jove a menors.