Agredeix un avi de 90 anys i la família es pren la justícia pel seu compte

Una persona va ser agredida aquest passat dilluns al matí a l’administració de loteria de la rambla de Poblenou, a la cantonada amb el carrer Pallars de la ciutat comtal, segons han confirmat fonts policials a ‘Metrópoli Oberta’. Però era una usuària de Twitter qui donava la veu d’alarma a la xarxa social, explicant que havien agredit al seu avi, de 90 anys, quan tornava de l’hospital després de la seva sessió de radioteràpia que afronta cada dia.

Segons la dona, el presumpte agressor hauria insultat i agredit el seu avi per no respectar la distància de seguretat mínima que es demana arran de la pandèmia de coronavirus, per evitar risc de contagi. La dona, neta de l’home agredit, demanava col·laboració per la xarxa social Twitter per identificar l’individu proporcionant imatges i un vídeo, en el qual es pot veure l’agressor i com es donen els fets.

El mateix dia tres persones, dos homes i una dona, propinaven una pallissa al presumpte agressor, tal com han confirmat els Mossos d’Esquadra al mitjà citat. Aquest segon episodi violent tenia lloc concretament al carrer Ramón Turró, també al barri de Poblenou.

Finalment, les tres persones, familiars de l’avi agredit, eren detingudes per atemptar contra l’autoritat i per un delicte de lesions contra el presumpte agressor de l’administració de loteria.