Aglomeracions, llançament d’objectes i alguna barricada a les Festes de Sants

Unes 3.000 persones s'han aplegat al parc de l'Espanya Industrial i han estat desallotjades durant la matinada

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Les Festes de Sants han viscut una nova nit d’aglomeracions i aldarulls un cop finalitzats els concerts de la programació oficial i alternativa. A partir de les 00.45 hores, unes 3.000 persones han seguit la festa al parc de l’Espanya Industrial i rodalies amb més música, botellots i gresca, majoritàriament sense mascareta i no respectant les distàncies de seguretat.

Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana han començat a desallotjar la zona passades les dues de la matinada i la dispersió de la gent no ha finalitzat fins a les quatre de la matinada després d’alguna corredissa, empentes i llançament d’ampolles contra la línia policial. A la carretera de Sants, també s’ha col·locat algun contenidor a la calçada a mode de barricada.

Els incidents no han anat a més, tot i que s’ha denunciat que el llançament d’ampolles ha acabat danyant diversos cotxes aparcats al carrer de l’Espanya Industrial. L’Ajuntament de Barcelona ha reconegut que aquesta passada nit de divendres “s’ha detectat més afluència de gent a les festes per ser cap de setmana”.

“Però no s’ha produït cap incident destacable i els desallotjaments s’han realitzat sense incidents”, han remarcat des del consistori barceloní. Per part dels Mossos d’Esquadra, no consten tampoc denúncies ni detencions en aquesta nova nit d’aglomeracions i botellots a les Festes de Sants.