Acusen una influencer d’abús animal per posar-li ungles postisses al seu gos

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

TikTok s’ha convertit en una mena de món paral·lel on qualsevol habilitat, do o història original poden ser premiats amb milions de reproduccions i milers de seguidors. Un dels comptes que s’han fet virals en aquests últims dies és la de Bellamour Beauty, un perfil gestionat per una esteticient de 25 anys famosa per com té cura i ‘decora’ al seu gos.

La influencer s’ha especialitzat en la cura de les ungles i en la creació d’ungles postisses, i el seu company chihuahua li serveix de conillet d’índies en moltes ocasions. Reconeix que no escatima a invertir temps a l’hora d’elaborar-les, cosa que s’entén veient els milions de visualitzacions que tenen els vídeos en què mostra com les prepara i les prova amb la seva mascota.

Però no totes les visualitzacions són de gent que admira la seva extravagant obra. Diversos usuaris han entrat al seu perfil de TikTok horroritzats per denunciar abús animal en els vídeos. No obstant això, ella s’ha defensat de les acusacions assegurant que només se les posa per ensenyar el resultat i no perquè camini amb elles posades. A més, destaca que el gos està encantat que el mimin durant tot el procés, tal i com explica La Vanguardia.