A presó dos lladres més implicats en l’assalt a un turista dins d’un taxi al Port Olímpic de Barcelona

N'hi ha dos més engarjolats i queda un implicat per localitzar

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra.
Els Mossos d’Esquadra han detingut dos lladres més implicats en l’assalt a un turista dins d’un taxi al Port Olímpic de Barcelona el passat 12 d’agost. Els dos arrestats acumulen 104 antecedents policials i ja han ingressat a presó. Ara només queda per localitzar un dels cinc implicats en aquest robatori. Els altres dos també estan engarjolats.

De fet, un ja ho estava per un altre robatori violent. Les dues noves detencions van tenir lloc la matinada de diumenge en el marc del dispositiu Tremall, dissenyat per lluitar contra la multireincidència. Els agents van identificar els dos homes als districtes de Ciutat Vella i Sant Martí, comprovant que tenien pendents dues ordres de recerca i detenció.

Els fets van passar el 12 d’agost, quan en una de les parades de taxis que hi ha a la zona del Port Olímpic es va produir un intent de robatori amb intimidació a un turista que es disposava a agafar un taxi cap a les 3 de la matinada. En veure que buscava un transport per tornar al seu hotel, cinc homes el van envoltar i el van assetjar per robar-li. Quan ja era dins del taxi, dos dels lladres van intentar consumar el robatori al seu interior, davant de la sorpresa del taxista. Pretenien robar-li un rellotge d’alta gama, però no ho van aconseguir.

Aquest robatori va tenir molt ressò perquè un vídeo va circular per les xarxes socials. De fet, ha estat clau per poder identificar els cinc lladres, que són multireincidents habituals coneguts per la policia en el marc del pla Tremall. Entre tots acumulen 115 antecedents. El cinquè lladre també està identificat, té 6 antecedents i una ordre de recerca i detenció pendent.