Dimarts, 16 de juliol de 2024
És notícia

10 discoteques de Barcelona podrien obrir al maig

Avatar photo

El sector de l’oci nocturn ha proposat al departament de Salut la realització d’una prova pilot en 10 locals de Barcelona el 21 de maig sobre la manera de desenvolupar la seva activitat de forma segura.

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) és la promotora d’aquesta prova, que consistiria a crear un entorn d’oci i entreteniment segur en espais tancats, segons ha explicat el seu president, Joaquim Boadas.

La iniciativa, que Salut està estudiant, es duria a terme en 10 locals d’oci nocturn i restauració de la capital catalana i comptaria amb la participació d’unes 4.000 persones.

Segons la proposta, els que participin hauran d’estar vacunats o comptar amb un resultat negatiu d’un test d’antígens realitzat unes hores abans, que mostraran a l’entrada dels locals o restaurants utilitzant l’aplicació Libery Pass, que es pot descarregar de manera gratuïta.

Al registrar-se, l’usuari rebrà un codi QR personal amb el que acudirà a realitzar-se el test d’antígens o la validació de la vacuna en un punt sanitari col·laborador. L’aplicació generarà un QR vermell per als que no passin el test i un QR verd per als que sí, que podran accedir als locals col·laboradors durant 72 hores.

En els locals d’oci que participin s’establirà un aforament segur, que es planteja que sigui d’entre el 60% al 80%, mentre que seguirà sent obligatori l’ús de mascareta, excepte en el moment de beure i/o menjar.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fifteen − 7 =

Notícia anterior

FiraTàrrega fa parada a Alcover amb Camí a l’escola de la Cia. Campi qui pugui diumenge 25 d’abril

Notícia següent

Què podem fer i què no a partir de dilluns?

Notícies relacionades