fbpx

Barcelona tindrà 4.844 parades per Sant Jordi

Avatar photo

Els districtes barcelonins amb més estands seran els de l'Eixample, amb 1.897, i el de Ciutat Vella, amb 755

L’Ajuntament de Barcelona preveu que hi haurà 4.844 parades al carrer durant la diada de Sant Jordi. Els 3.921 estands de roses i 923 de llibres autoritzats estaran repartits arreu de la ciutat, i els districtes que tindran més parades són l’Eixample, amb 1.897 estands, i Ciutat Vella, amb 755. Una de les principals novetats d’aquest any a Ciutat Vella és la nova identificació que portaran totes les parades en funció del producte que venen, amb els missatges ‘Rosa, l’amor s’hi posa’ i ‘Llibre, l’amor hi vibra’. D’altra banda, el districte de l’Eixample continua apostant pels infants i els joves com a protagonistes de la celebració.
A banda de les 255 parades de llibres i 500 parades de roses que hi haurà al districte de Ciutat Vella, la Rambla del Raval tornarà a ser un espai important per a la celebració de la Diada, amb tallers i activitats proposades per la Fundació Tot Raval, que engloba els diferents col·lectius culturals del barri.

Els assistents podran gaudir de recitals de poesia i actuacions musicals als diferents escenaris situats arreu del districte de Ciutat Vella, a banda de poder comprar llibres, roses i artesania tradicional de Sant Jordi a les carpes.

D’altra banda, el centre neuràlgic de l’activitat a l’Eixample se situarà al passeig de Sant Joan, en el tram entre els carrers d’Ali Bei i Casp, tot i que hi haurà 1.420 parades de roses i 477 de llibres arreu del districte.

Als escenaris de l’Eixample es faran activitats diverses pensades per als infants i els joves, i també al voltant de la diversitat cultural. Per exemple, els assistents podran trobar tallers relacionats amb la cultura xinesa a les distintes carpes situades arreu del barri. La biblioteca pública Arús obrirà la sala d’exposicions per fer un viatge cap a l’Orient Mitjà amb un seguit d’activitats com ara balls de Bollywood o tallers de henna.

Finalment cal destacar que com a mesura per intentar evitar les aglomeracions excessives a la Rambla, aquest any l’Ajuntament ha previst un seguit de mesures com ara habilitar passos a cada certa distància per poder-ne sortir o ampliar els espais dels passos de vianants.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Paeria de Cervera nomenarà Rosa Fabregat filla predilecta de la ciutat

Notícia següent

Recta final de les excavacions arqueològiques al Call Jueu de Lleida

Notícies relacionades