Barcelona estrena la senyalització del Camí de Sant Jaume

La senyalització queda finalitzada amb 44 indicacions a cinc districtes

Barcelona ha inaugurat l’última banderola pendent que marca el recorregut del Camí de Sant Jaume al seu pas per la ciutat. La indicació s’ha descobert en un acte al Parc del Laberint d’Horta, que ha comptat amb la presència del Regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, Joan Ramon Riera; la regidora del Districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón; l’alcaldessa de Castro Caldelas, Sara Inés Vega; el sotsdelegat del govern espanyol, Carlos Prieto; el president de Fegalcat, Domingo Balboa; i representants d’entitats i associacions gallegues del territori.

Amb la descoberta de la banderola del Parc del Laberint d’Horta es finalitza la senyalització del Camí de Sant Jaume al seu pas per Barcelona. Amb un total de 44 senyals repartits en 5 districtes de la ciutat (Ciutat Vella, Eixample, Gràcia, Sàrria i Horta-Guinardó), l’itinerari comença a Les Rambles i finalitza al Laberint d’Horta, on es fusiona amb el GR2 del camí de Montserrat per continuar la peregrinació fins a Santiago de Compostel·la.

Riera ha celebrat la senyalització de 12 km de Camí de Sant Jaume que recorren la ciutat i ha posat en valor “la unitat” que representa amb els gallecs i les seves entitats a Barcelona així com “la connexió física i espiritual” de Barcelona amb Galícia.