fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

Barcelona renovarà els Jardinets de Gràcia amb prop d’1,5 milions d’euros

Avatar photo

Els Jardinets de Gràcia es remodelaran. La Comissió de Govern ha aprovat inicialment el projecte executiu per renovar aquest àmbit del barri de la Vila de Gràcia, en què s’intervindrà sobre uns 2.715 m² per millorar l’espai públic i la seva connexió amb l’avinguda Diagonal. S’hi destinarà uns 1,46 milions d’euros, i la previsió és començar l’obra a finals de 2024, un cop disposi de dotació pressupostària.

Amb la intervenció, la calçada actual es transformarà en plataforma única a l’àmbit Llobregat amb paviment de microasfalt de color vi, i es modificarà l’alineació de la vorera amb la rotonda de Diagonal per millorar la connexió entre tots dos àmbits. A més, es crearan uns parterres delimitats amb peça de granit i arbustos que separaran l’espai de pas de vehicles i els àmbits d’estada, que augmentaran, ja que es col·locarà nous bancs de formigó prefabricat rectes i 10 bancs i 17 cadires de llistons de fusta.

Per Laia Bonet, primera tinenta d’alcaldia d’Urbanisme, Transició Ecològica, Serveis Urbans i Habitatge i regidora de Gràcia, la intervenció “permetrà guanyar espai públic de qualitat als veïns i veïnes tant de la Vila, com de tot el districte i la ciutat, un espai públic pacificat, amb nou mobiliari urbà i una nova configuració per posar al dia aquest àmbit tan emblemàtic”.

També s’allargarà el carril bici del lateral del costat Besòs, que avui dia queda tallat a l’alçada de la rampa d’entrada de l’aparcament subterrani que hi ha en l’àmbit i passarà a arribar fins al carrer Bonavista. Es crearan, doncs, uns 47 metres de carril bici nous.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Un municipi català, aterrit per delinqüents al carrer amb 300 antecedents

Notícia següent

Trobat un cos sense vida al riu Xúquer

Notícies relacionades