Barcelona ofereix jocs a l’aire lliure per a nens durant l’estiu a 47 espais de la ciutat

L'Ajuntament de Barcelona ha impulsat la iniciativa 'Juguem a les places' que ofereix jocs a l'aire lliure per a nens i les seves famílies

L’Ajuntament de Barcelona ha impulsat la iniciativa ‘Juguem a les places’ que ofereix jocs a l’aire lliure per a nens i les seves famílies a 47 espais públics de 27 barris de la ciutat, com parcs i places, per “fomentar l’entreteniment compartit i a l’aire lliure”.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament, Pau González, ha destacat que “és molt important poder recuperar l’espai públic, poder donar l’espai públic als nens que són ciutadans d’aquesta ciutat”, ha informat un comunicat del consistori aquest diumenge.

“El joc és una manera d’aprendre, de passar-s’ho bé, de conèixer gent, de gaudir en família” ha explicat González, i ha afegit que en aquests espais hi haurà jocs de taula dels de tota la vida, en les seves paraules.

Una de les iniciatives del projecte és el ‘Quiosc de jocs mòbil’ al districte de Sant Andreu, i es tracta d’una proposta que es convertirà en itinerant durant els pròxims estius a diferents places i districtes de la ciutat.

El calendari i els punts en els quals es troben les activitats es poden consultar a través de la web ‘Barcelona educació’.