Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Barcelona formarà professionals de l’àmbit turístic en el primer màster LGTBI

Avatar photo

L'Ajuntament aprova finançar amb 36.000 euros part d'aquests estudis, que s'impartiran a partir del curs vinent al CETT

Barcelona comptarà amb un programa d’estudis pioner per formar professionals de l’àmbit del turisme en l’oferta i atenció turística al col·lectiu LGTBI. La Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat finançar amb 36.000 euros part del màster de Turisme LGTBI que s’impartirà a partir del curs vinent des del centre universitari CETT, adscrit a la Universitat de Barcelona (UB).
El màster s’adreça als professionals, experts, emprenedors i titulats interessats en el sector turístic que vulguin adquirir coneixement actualitzat i especialitzat sobre la gestió de l’oferta adreçada a aquest col·lectiu i sobre quin és el comportament de la demanda per entendre com adaptar-la a les seves necessitats i a les noves tendències de consum.
El temari aborda, entre altres qüestions, la gestió de la diversitat; la situació dels drets d’aquest col·lectiu al món i els seus efectes sobre el turisme; l’impacte del turisme LGTBI en l’actualitat i en un món digital, i els perfils LGTBI i les motivacions i inquietuds que tenen com a clients. Així mateix, tracta la creació de producte, les bones pràctiques i l’adaptació dels negocis i les destinacions a aquesta demanda turística, que s’ha constatat que viatja tres cops més que els no LGTBI, fan estades més llargues i gasten també tres vegades més.

Per al regidor de Turisme i Indústries creatives, Xavier Marcé, el màster suposa un “necessari espai de formació” per a professionals del sector turístic en un àmbit de creixent importància econòmica, social i cultural. Per la seva part, la CEO del centre universitari de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, Maria Abellanet, ha incidit en què és fonamental que els professionals del turisme estiguin preparats i formats d’acord amb la societat i, per això, cal desenvolupar coneixement i competències per atendre aquesta diversitat social amb productes i serveis personalitzats.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

La Generalitat engega una prova per a la rehabilitació d’habitatges en desús a les zones rurals

Notícia següent

Salut calcula que l’activitat hospitalària desprogramada de la segona onada serà inferior al 10%

Notícies relacionades