Barcelona desallotjarà les platges per Sant Joan a les 06.00 hores

La previsió municipal és que unes 60.000 persones celebrin Sant Joan en el litoral de la ciutat.

La Guàrdia Urbana desallotjarà les platges de Barcelona per la revetlla de Sant Joan a les 06.00 hores del 24 de juny, la mateixa hora que altres anys. Metròpoli ha recollit aquest divendres unes declaracions del primer tinent d’alcaldia, Jaume Collboni, en les quals deia que seria a les 05.00.

Fonts municipals han corregit al líder del PSC i diuen que ha tingut un lapsus. Des del mateix partit de Collboni s’ha matisat que el polític es referia al fet que a les 05.00 tots els locals havien d’estar ja nets i amb tot recollit i que a aquesta hora la gent comenci a anar-se’n per a casa.

No obstant això, no serà fins a les 06.00 quan la policia local i els Mossos entraran en el litoral barceloní per a tirar als noctàmbuls que quedin i els serveis municipals puguin netejar la platja i deixar-la preparada per a l’arribada dels primers banyistes.

La previsió municipal és que unes 60.000 persones celebrin Sant Joan en el litoral de la ciutat.

Els quiosquets de les platges sí que hauran de tancar abans, al voltant de les 03.30 hores, i no podran comptar amb barres addicionals ni amb DJ per a amenitzar la festa. A més, els clients “hauran d’estar asseguts”.

Roger Pallarols, director del Gremi de Restauració, afirma que la norma és un “despropòsit” i que abans de la pandèmia els quiosquets tenien permís per a obrir fins a les 05.00 hores. La mesura “generarà més botellons“, adverteix Pallarols.