Barcelona avisa de diverses afectacions en la mobilitat per obres a partir de dilluns

El mateix dia es duran a terme les obres principals a la ronda Universitat, que tenen l'objectiu de guanyar voreres i espai verd i de reduir de quatre a dos els carrils de trànsit que hi ha ara com ara.

Font: Europa Press

L’Ajuntament de Barcelona ha alertat que a partir d’aquest dilluns hi haurà afectacions en la mobilitat a causa de diferents obres de millora de l’espai públic i d’infraestructures a diversos punts de la ciutat, motiu pel qual ha demanat a la ciutadania “planificar els desplaçaments i preveure un temps addicional de viatge”.

 

Segons un comunicat del consistori aquest dissabte, l’afectació més important començarà dilluns a la tarda amb el tall de la calçada central de l’avinguda Diagonal –des del carrer Roger de Llúria fins a Aragó– per ampliar el col·lector que se situa en aquest àmbit.

 

El mateix dia es duran a terme les obres principals a la ronda Universitat, que tenen l’objectiu de guanyar voreres i espai verd i de reduir de quatre a dos els carrils de trànsit que hi ha ara com ara.

 

També començaran els treballs per implantar un doble carril bus a la sortida de l’avinguda Diagonal, entre el carrer Pius XII i Zona Universitària.

 

D’aquesta manera, durant el cap de setmana vinent continuaran les obres de construcció dels nous carrils bici del carrer Aragó i el passeig de la Zona Franca, i està previst que s’acabin els treballs per ampliar els carrils bus del tram central de la Diagonal, entre els carrers Francesc Macià i Roger de Llúria.