Badiani porta a Barcelona la primera gelateria/cocteleria

Avatar photo
Gelateria Badiani, la gelateria de moda a Barcelona, ​​obre el seu quart local a la ciutat amb un concepte totalment diferent

La gelateria tradicional florentina Badiani torna a obrir les portes a Barcelona, ​​donant la benvinguda al local més italià de la marca a la ciutat. El de Mandri 37 és el segon vaixell insígnia de Badiani a Espanya i el quart establiment de la firma a la capital catalana. Un local fidel a l’essència italiana que barreja la familiaritat d’una gelateria amb el més chic d’una cocteleria .

Gelats , còctels, gelat en còctel, etc. A Badiani Mandri podreu gaudir dels productes més clàssics de la gelateria italiana de moda fins a una nova oferta gastronòmica exclusiva de l’establiment. Es tracta del primer local a la ciutat que barreja el més típic de la cultura italiana i que uneix, en un sol lloc, una gelateria i una cocteleria on seure a gaudir dels millors combinats amb inspiració italiana

UNA OBERTURA PER TOT L’ALT

Per celebrar l’obertura del local al carrer Mandri, des del dia 6 de febrer fins al 14 , la gelateria florentina durà a terme una sèrie de tasts per al públic general. Per assistir-hi, només caldrà reservar l’entrada (gratuïta limitada) a https://www.badiani-mandri.eventbrite.es/ .

A continuació, el calendari d’esdeveniments:

  • Dimarts 6 de febrer: de 10h a 14h es durà a terme un tast de cafès i croissants . El públic podrà triar un croissant per persona i el cafè del tipus que vulgui, incloent-hi els especials de la casa.
  • Dimecres 7 de febrer: de 15h a 18h es durà a terme un tast de Brioix de Gelat . El públic en podrà triar un per persona.
  • Dijous 8 de febrer: de 12h a 17h es durà a terme un tast de Smoothies . La marca florentina ha presentat recentment tres sabors diferents del producte. El públic en podrà triar un per persona.
  • Divendres 9 de febrer: de 13h a 16h es durà a terme un tast de creps . La marca florentina ha presentat recentment les diferents masses que ofereixen (remolatxa, espinacs, cúrcuma o original) a les quals es poden afegir toppings dolços i salats. El públic en podrà triar un per persona.

El mateix dia, de 19h a 00h es durà a terme un tast de còctels , on es presentarà la carta exclusiva que oferirà Badiani Mandri. El públic en podrà triar un per persona.

  • Diumenge 11 de febrer: Durant tot el dia, se celebrarà el mític dia del gelat gratis a què Badiani ens té acostumats cada vegada que obre un local. Tot el que es registri a l’enllaç ( https://badiani1932.es/ciao-mandri/ ) podrà recollir la seva terrina de gelat a l’establiment. Destaquen els sabors Buontalenti, sabor històric de la marca florentina, considerat el primer gelat de la història. O, la Dolce Vita , guanyador europeu a l’edició 2015 del Gelato Festival.
  • Dimarts 13 de febrer: Obertura general al públic . Es podrà gaudir d´un pintacares gratuït per a nens amb motiu de la celebració de Carnaval.

Per assistir a qualsevol de les activitats proposades per Badiani, caldrà reservar una entrada al següent enllaç: https://www.badiani-mandri.eventbrite.es/ . Els nens menors de 12 anys no necessiten entrada, però sí que cal assenyalar la seva assistència a l’hora de reservar els tiquets.

Què ? Acte d’obertura de la gelateria Badiani

On? Carrer de Mandri, 37. 08022, Barcelona.

Quan? Dimarts 6 de febrer del 2024, a partir de les 15h

Què? Acte d’inauguració exclusiu per a premsa

Qui? L´equip de Badiani des d´Anglaterra i Florència.

Badiani, una història d’èxit a Itàlia i el Regne Unit

Badiani arribava l’any passat a Espanya després de 90 anys d’experiència des que va obrir el primer local a Florència (1932). Va ser Idili Badiani, qui anys més tard passaria les regnes a la família Pomposi, Orazio i els seus dos fills: Paolo i Patrizio. El primer, Paolo, va prendre tot el protagonisme fins a convertir-se en “el geni creatiu del gelat” i aconseguir portar Badiani al capdamunt. Tan alt que l’any 2015, gràcies a l’apreciat sabor Dolcevita, va obtenir alçar-se amb el premi del Millor Gelat d’Europa al Gelat Festival celebrat a Londres. Un any més tard (2016), va obrir la primera botiga a la capital anglesa; on ja compta amb 14 punts de venda i el laboratori de producció de gelat artesanal més rellevant del país. Davant la tendència alcista que el sector gelater està protagonitzant durant els darrers anys, especialment a Espanya, la companyia té com a objectiu convertir-se en el principal operador internacional de la indústria del gelat artesanal de qualitat .

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

7 nois violen una nena de 13 anys i obliguen el seu xicot a mirar

Notícia següent

VÍDEO | L’incendi de Canet de Mar va ser provocat per ocupes

Notícies relacionades