L’Ajuntament de Badalona invertirà 300.000 euros per adquirir nous contenidors

Amb aquesta compra es podran cobrir totes les localitzacions on actualment manquen contenidors i tenir unitats suficients per fer les reposicions amb eficiència

L’Ajuntament de Badalona ha iniciat els tràmits de compra de nous contenidors per valor de 300.000 amb l’objectiu de cobrir les deficiències que hi ha a actualment ciutat. Des del departament de Via Pública es tenen detectades 800 localitzacions arreu de tots els barris on ha d’haver-hi contenidors, però actualment hi ha almenys 200 d’aquests punts amb mancances, fet que impossibilita que els veïns puguin llençar les escombraries en el lloc adient i que hi hagi indrets on la neteja no és l’adequada.

L’adquisició de 350 nous contenidors permetrà cobrir les 200 localitzacions on hi ha mancances i, a la vegada, tenir unes 150 unitats que serviran per fer les reposicions amb eficiència i la màxima agilitat possible.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha anunciat l’adquisició de nous contenidors aquest matí durant una visita acompanyat de veïns al barri de Llefià. Guijarro ha insistit en el fet que “ara cal passar pàgina dels darrers mesos, marcats per la manca de gestió” i ha explicat que s’ha iniciat la licitació de la redacció dels plecs del contracte de neteja per “tenir tan aviat com sigui possible un nou contracte amb més pressupost, que doni resposta a les necessitats i demandes de la ciutadania i que estigui a l’altura del que mereixen els veïns de Badalona”.