Desmantellada a Badalona una plantació de marihuan valorada en 390.000 euros

Els Mossos van detenir els tres homes que gestionaven el cultiu, que dormien a la nau per vigilar-lo

Els Mossos d’Esquadra van desmantellar el passat 14 de març una plantació de marihuana a Badalona que estava oculta en una nau industrial i van intervenir 50 quilos de cabdells preparats per a la distribució que tenen un valor de 390.000 euros al mercat il·lícit. Els agents també van detenir els tres responsables del cultiu, que dormien a la plantació per vigilar-lo. Les sospites de la policia van venir en detectar una nau sense activitat aparent que mostrava un alt nivell de consum elèctric. La plantació, situada al polígon Granland, constava de 527 plantes en diferents estats de creixement. Els detinguts van passar a disposició judicial i la policia els atribueix un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Els 50 quilos de cabdells comissats estaven ja envasats i preparats per a una distribució imminent.

A més de detectar que la nau en qüestió no tenia activitat econòmica registrada però sí consum elèctric, els Mossos van notar que a fora del local hi feia una forta olor a marihuana. La investigació havia començat a principis del mes de març.

Els agents també van comprovar que els detinguts havien connectat fraudulentament la instal·lació elèctrica a la xarxa general.