ATENCIÓ: Dos menors detinguts per una nova violació al Màgic Badalona

L'agressió sexual que ha acabat amb les detencions d'avui, haurien succeït el passat 3 de juny.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els Mossos d’Esquadra han detingut a les sis aquesta matinada dos menors d’edat per una agressió sexual, fins ara inèdita, que es va produir contra una altra menor d’edat en el centre comercial Màgic Badalona el passat 3 de juny.

Els investigadors de la policia catalana van tenir coneixement dels fets el mateix dia que van succeir gràcies a l’avís d’un testimoni i fruit de les gestions que han realitzat durant aquests mesos, a primera hora d’aquest matí han activat un dispositiu que ha acabat amb les dues detencions.

En la nota de premsa emesa pels Mossos no s’especifica l’edat dels agressors ni l’agredida (encara que precisa que es tracta de menors d’edat), ni es donen més detalls del succés.

El Grup d’Atenció a la Víctima de la Unitat Central d’Agressions Sexuals va activar des del primer moment el protocol de protecció i acompanyament a la menor agredida. Aquest protocol es manté obert a dia d’avui.

Els menors han passat a disposició de Fiscalia de Menors. Amb aquesta ja són nou les agressions sexuals registrades en aquest centre comercial.

NOTA: Encara que la majoria de mitjans afirmen que l’agressió es va produir al centre Màgic Badalona, els Mossos no ho especifiquen en la seva nota, i el digital Metrópoli afirma que els fets van succeir en un solar del Gorg, prop de la platja.

La víctima, segons aquest mitjà, hauria quedat a l’avinguda Eduard Maristany amb el seu nòvio, que hauria dut uns amics amb ell per perpetrar l’agressió. La colla d’amics -continuen explicant- hauria parat una trampa a la noia en una zona abandonada propera a les vies del tren.