S’inaugura la renovada Avinguda dels Banys, via destinada al passeig dels vianants

Avatar photo

Les obres han posat al dia un dels principals eixos cívics i comercials del litoral de Castelldefels

Les obres de reforma de l’Avinguda dels Banys han transformat aquesta via, un dels principals eixos cívics i comercial del litoral de Castelldefels.

La via requeria una intervenció per posar-la al dia i convertir-la en una via dinàmica, amb una identitat renovada i pròpia. Amb la reforma, que s’inaugura oficialment aquest diumenge 26 de març (a partir de les 11h), l’Ajuntament pretenia que les persones esdevinguessin les protagonistes de l’espai i que es recuperés l’activitat de restauració a la zona, molt important per a un municipi turístic com Castelldefels.

Tot això amb un bon espai per al passeig, nou mobiliari urbà i el soterrament dels serveis. Les obres han consistit en la substitució de tot el paviment de l’avinguda, equilibrant els espais entre les terrasses i les zones de vianants.

S’han adequat els passos de vianants dels carrers transversals, per tal d’aconseguir un passeig per a vianants continu. També s’ha millorat el drenatge superficial i s’han creat les millors condicions perquè l’arbrat i els arbustos es desenvolupin en tot el seu potencial. En aquest sentit, es va esperar al fet que passés el fred per a plantar la vegetació.

Les obres, que van començar el passat mes d’abril, estaven inicialment plantejades en quatre trams i tenien una durada prevista de 12 mesos. No obstant això, l’empresa constructora va proposar un nou plantejament amb dues fases (la fase 1 des de la C-31 fins al Pg. Garbí i la fase 2 des del Pg. Garbí fins al carrer del Carme), la qual cosa ha permès reduir el temps d’execució.

Subvencions als comerços afectats per les obres

L’Ajuntament va convocar una línia d’ajuts per a establiments comercials i de restauració directament afectats per les obres de millora de l’Avinguda. Recordem que la dotació individual era de 1.000 euros per persona (física o jurídica).

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Multats amb 1.100€ pels sorolls mentre mantenien relacions sexuals en un hotel

Notícia següent

Ja saben qui és la jove de 25 anys morta a Móra la Nova. Es podria tractar d’un crim masclista

Notícies relacionades