Atrapat l’atracador de benzineres de Barcelona

Sempre intimidava els empleats verbalment o ja fos amb una arma blanca o objecte punxant

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Badalona i de la Unitat d’Investigació de Sant Martí (Barcelona) van detenir el 10 de juny a Sant Adrià de Besòs, un home de 43 anys com a presumpte autor de vuit robatoris amb violència i intimidació a benzineres de Barcelona, Badalona i Sant Adrià de Besòs.

A més, al detingut també se li imputa el robatori i furt d’ús de dues motocicletes, les quals ja han estat recuperades. A l’hora de cometre els robatoris sempre ho feia amb motocicletes que prèviament havien sigut sostretes.

El primer dels robatoris va tenir lloc el passat 31 de maig i el darrer el 7 de juny, tots dos a Sant Adrià de Besòs. En menys de deu dies el detingut va realitzar un total de vuit assalts a benzineres. Concretament, quatre de Sant Adrià de Besòs, una de Badalona i tres benzineres del districte de Sant Martí de Barcelona. Es dona el cas, que una de les benzineres va tornar a patir un robatori comès pel mateix presumpte autor només uns dies després del primer.

El modus operandi que emprava el detingut sempre era el mateix: l’assaltant arribava a la benzinera en motocicleta i sense treure’s el casc, intimidava els empleats verbalment o ja fos amb una arma blanca o objecte punxant, i després els requeria que li donessin diners en metàl·lic de la caixa enregistradora que s’emportava en una bandolera que portava penjada. Un cop consumat el robatori marxava del lloc amb la motocicleta –que prèviament havia estat sostreta- amb la que havia arribat al lloc dels fets.

El 8 de juny, la Policia Local de Sant Adrià de Besòs va localitzar una motocicleta sostreta en un carrer d’aquesta localitat. L’equip conjunt de treball d’investigadors de Badalona i Sant Martí (BCN) va efectuar les corresponents indagacions per esbrinar l’autoria dels darrers robatoris. Aquestes gestions van permetre identificar l’autor i ubicar el domicili on pernoctava.

El mateix dia de la detenció els agents van realitzar dues entrades i perquisicions, una al seu domicili i l’altra al domicili familiar on se’l va detenir, tots dos ubicats a Sant Adrià del Besòs. En l’escorcoll es va localitzar estris, roba i un casc de moto coincidents amb els que duia el presumpte autor els dies dels fets perpetrats.

El detingut va passar a disposició judicial l’11 de juny i el jutge va decretar-ne el seu ingrés a presó.