ATENCIÓ: Nou apunyalament en les festes de la Mercè de Barcelona

La nit es tanca sense aldarulls importants a diferència de l'anterior

La Guàrdia Urbana ha detingut una persona cap a les sis de la matinada prop de la plaça Espanya de Barcelona després de ferir-ne una altra al braç amb arma blanca. Segons la policia local, l’incident s’ha produït força després dels concerts i del desallotjament de l’espai. La tercera nit de les festes de la Mercè es tanca sense aldarulls importants, a diferència de la passada nit quan es van detenir 12 persones i es van produir destrosses en comerços. Després d’això l’Ajuntament de Barcelona va anunciar diumenge una “redistribució” de la força policial per reforçar la zona de concerts de l’avinguda Reina Maria Cristina.

Segons dades de l’Ajuntament de Barcelona, aquesta passada nit han assistit 45.000 persones als concerts de Reina Maria Cristina. Una xifra semblant d’assistents que van acostar-se al nou escenari de la zona universitària amb actuacions de Lola Indigo i Miki Nuñez, entre altres.

També s’ha registrat una participació de 120.000 persones al tradicional correfoc que aquest any s’ha fet excepcionalment al passeig de Gràcia. I 80.000 més han gaudit del correfoc infantil.