Assetjada sexualment a la feina una agent de la Policia Local de l’Ametlla del Vallès

Imatge arxiu d'una dona policia.

L’alcalde de l’Ametlla del Vallès, Pep Moret, ha demanat, en declaracions a l’ACN, “deixar actuar la justícia” en el presumpte assetjament sexual a una agent de la Policia Local.

L’investigat és un inspector del cos ja jubilat, i la denunciant va demanar fa uns anys el trasllat a un altre municipi. Moret ha explicat que l’estiu passat el consistori va dipositar una fiança de 300.000 euros com a responsable subsidiari. També ha indicat que quan va assumir el càrrec va ser informat que l’ex inspector estava retirat de feina però no de sou, i que hi havia una sentència judicial que anul·lava l’acord municipal que el situava en aquesta posició. El nou batlle va ordenar que se’l reincorporés fins que, un any i escaig més tard, es va jubilar.

Moret també ha explicat a l’ACN que la presumpta víctima no havia demanat mesures cautelars, i que, tenint en compte que ja no treballava al municipi i que el presumpte assetjador ja estava jubilat, l’únic que quedava per fer era “deixar seguir el curs de la justícia” i “preservar la presumpció d’innocència” de l’investigat.

Finalment, l’alcalde de l’Ametlla ha negat que des del consistori s’estigui afrontant cap despesa relacionada amb la defensa de l’ex inspector.