Assassina la seva dona amb 11 cops de destral a Terrassa

Agents dels Mossos d'Esquadra retiren les manilles a l'acusat d'assassinar la seva exparella amb una destral. Foto: ACN - Albert Segura

L’home acusat de matar la seva exparella a Terrassa l’agost de 2018 assegura que ho va fer “per desesperació”, segons ha relatat aquest dimarts en la primera sessió del judici, que se celebra a Barcelona.

Els fets van passar en el domicili on convivien al carrer Volta, al centre de la ciutat. L’home, Jaume Badiella, va fer fins a onze cops de destral a la víctima. En respostes al seu advocat, ha assegurat que ho va fer perquè sentia que vivia amb “una ment malalta”, en referència a la dona, que es va desesperar i la va agredir mortalment al lavabo del jardí amb una destral que hi havia al costat de la porta.

Quan va veure què havia fet i en no poder incriminar ningú, va decidir enterrar el cos i, posteriorment, simular la seva desaparició. Va amagar el seu cadàver a casa i, durant gairebé 10 mesos, va enganyar a tothom perquè ningú sospités del que havia fet. Ell mateix va ser qui va posar una denúncia per desaparició als Mossos d’Esquadra.