‘Art en femení’ proposa al jovent mirar l’art amb perspectiva de gènere

La Regidoria de Joventut de l'Hospitalet convida, un any més, estudiants d’institut, artistes i col·lectius de la ciutat a participar en aquesta exposició d’obres d’art amb perspectiva de gènere

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Un any més, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que es commemora  el 8 de març, la Regidoria de Joventut organitza l’exposició col·lectiva “Art en femení”, oberta a la participació de joves artistes, col·lectius i l’alumnat de centres de secundària de la ciutat. Pel que fa a la participació d’artistes individuals, es prioritzarà la participació de dones. Les obres seleccionades es mostraran a l’exposició “Art en femení”, a l’Auditori Barradas, del 9 al 31 de març.

L’objectiu d’aquesta exposició és oferir un espai de difusió i promoció de l’art amb perspectiva de gènere i facilitar l’accés del jovent al món de l’art i el disseny. Les obres han de tractar temes relacionats amb la dona, en el seu sentit més ampli i integral. Aquesta edició, la número 23, compta amb el comissariat de l’Associació Feminista Bruixes.

Les persones interessades a participar-hi han d’enviar un correu electrònic a l’adreça info@bruixes.cat amb una imatge de l’obra que es vol presentar a l’exposició amb el títol, el format i les mides; una descripció sobre el tema i el context; les necessitats específiques, i nom, data de naixement i telèfon de contacte de l’autora. El termini finalitza el 17 de febrer.

Un cop acabat el procés de selecció, l’organització informarà les autores de les obres seleccionades sobre la data de lliurament del material que formarà part de l’exposició. La disponibilitat de l’espai a la sala d’exposicions de l’Auditori Barradas limitarà el nombre i la tipologia d’obres que s’hi poden exposar. 

Aquesta edició compta amb la participació dels instituts Eugeni d’Ors, Bisbe Berenguer, Jaume Botey, Rubió i Ors, Apel·les Mestres, Bellvitge, Pedraforca i Santa Eulàlia i el Col·legi Pare Enric d’Ossó.