Arriba la 1a Mostra Internacional de Cinema Efímer de Catalunya

La ciutat ja és plató de cinema i s’obre a acollir nous formats audiovisuals

La 1a Mostra Internacional de Cinema Efímer de Catalunya arriba a L’Hospitalet els dies 18 i 19 de desembre de la mà d’Efímero Films. Aquesta proposta rep el suport de Torre Barrina, equipament que acompanya projectes de l’àrea metropolitana amb l’objectiu d’aconseguir un impacte positiu a la ciutat. 

 

El cinema efímer és nou gènere audiovisual transmès per streaming, que combina la producció cinematogràfica amb l’actuació teatral i que neix per ser consumit en rigorós directe i amb la voluntat d’oferir una oferta cultural diferenciada. Es tracta, doncs, d’una nova forma de narrar continguts audiovisuals, pensats i dissenyats especialment per a un ecosistema digital i que es roden, s’interpreten, es postprodueixen i es visualitzen a temps real i al mateix instant; són, doncs, històries en directe, des d’on vulguis i via streaming. 

 

La 1a Mostra Internacional de Cinema Efímer de Catalunya arriba a L’Hospitalet després de l’emissió de les obres La flor a la boca i Carolina ou a doma de um leopardo, que van tenir una molt bona acollida.  

 

Així, doncs, els dies 18 i 19 de desembre, a les 20.30 hores, L’Hospitalet serà l’escenari d’El cafè del punt i a part, obra amb fragments de La idea d’Europa, de George Steiner, dirigida per Montecarlo i protagonitzada per Òscar Intente (actor de Malnazidos o Tres dies amb la família), Chap Rodríguez, Ferran Audí, Miquel Folch, Ferran Devesa i Iris Vidal. La Film Office de la ciutat també els ha donat suport. 

 

En aquesta tercera obra de la 1a Mostra de Cinema Efímer, la història i els personatges se situen al barri del Centre de L’Hospitalet, concretament a Can Sumarro i el Casino del Centre, que es convertiran en un escenari de 360º. 

 

Per seguir aquesta producció audiovisual per streaming, en una emissió única i inèdita, cal adquirir l’entrada a través del lloc web cinemaephemere.com.