Arrenca la vacunació per a la població d’entre 70 i 79 anys a Molins de Rei

Aquesta setmana, els molinencs i les molinenques amb edats compreses entre els 70 i els 79 anys seran vacunats amb la vacuna Pfizer a la Federació Obrera

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La vacunació contra la COVID-19 continua a la vila de Molins de Rei. Aquesta mateixa setmana s’iniciarà una nova línia de vacunació: s’administrarà la primera dosi de la vacuna Pfizer als veïns i les veïnes d’entre 70 i 79 anys d’edat. 

Els professionals del Centre d’Atenció Primària la Granja (CAP) són els que s’encarreguen de trucar i citar progressivament els pacients, començant pels de 79 anys fins a, progressivament, arribar als de 70 anys. És a dir, els molinencs i les molinenques que estiguin dins d’aquest rang d’edat  han d’esperar la trucada del CAP que els donarà dia i hora per a la vacunació.

El CAP ha informat que el proper dimecres 14 d’abril es vacunarà de 10 a 14 h i de 15.30 a les 19 h, i dijous 15 d’abril de 10 a 14 h, a la Federació Obrera.  Aproximadament, seran subministrades unes 700 dosis.  Pel que fa a la segona dosi, s’entregarà als i les pacients un full amb la data programada de la segona vacunació.   

Per altra banda, se sol·licita que les persones més grans de 80 anys que encara no estiguin vacunades truquin al CAP per informar de la seva situació i que les puguin citar per a la vacunació. El telèfon de contacte és: 93 668 77 11.

També es recorda que és important que les dades personals, especialment el telèfon de contacte, estiguin actualitzades a la base de dades del sistema sanitari català, La Meva Salut. Això permet avançar amb més celeritat en el procés de localització de les persones que cal vacunar.