Tres detinguts per traficar amb drogues en dos pisos del Prat de Llobregat

Durant els escorcolls, es van comissar 2.400 plantes de marihuana, 40 grams de cocaïna, armes i diners en efectiu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Material comissat als dos habitatges. MOSSOS

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local del Prat de Llobregat van detenir el passat 20 de gener tres homes, de 31, 23 i 19 anys, per traficar amb drogues en dos habitatges del municipi, un d’ells ocupat des de feia dos anys. La investigació es va posar en marxa en tenir coneixement que s’utilitzaven dos pisos del Prat com a centre de distribució i emmagatzematge de drogues.

Un cop identificats els traficants i l’activitat delictiva que s’hi desenvolupava, els agents, sota tutela judicial, van registrar els dos habitatges on van localitzar 2.400 plantes de marihuana, 40 grams de cocaïna, 29 dosis ja preparades per ser distribuïdes, 600 grams d’haixix i una bàscula de precisió i van detenir els seus tres ocupants.

A més de les substàncies estupefaents, els investigadors van comissar 2.000 euros, presumptament resultat de la venda de droga, dues armes curtes i d’altres prohibides com punys americans i defenses extensibles.

Els arrestats, als que s’imputa un delicte contra la salut pública i un delicte dedefraudació del fluïd elèctric, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.