Torna el Juga’t l’Estiu per a infants de 4 a 12 anys

Juga’t l’Estiu és una activitat de tarda que organitza l’Ajuntament de Molins de Rei per aquells infants amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’estiu és el temps dels infants per excel·lència i per aquest motiu l’Ajuntament de Molins de Rei ha dissenyat un ampli ventall d’activitats per al lleure i educació dels més menuts i, alhora, que facilitin la conciliació familiar dels pares i mares.

Juga’t l’Estiu és un espai on els infants poden aprendre jugant i poden divertir-se i desenvolupar la seva imaginació i creativitat amb altres infants, d’acord amb les seves preferències. El funcionament de l’activitat potencia l’autonomia de l’infant, i està dinamitzada per monitors i monitores de les entitats de lleure educatiu de la Vila.

Aquesta activitat es desenvoluparà des de les 17 a les 20 hores, a l’escola Pont de la Cadena.

Enguany, Juga’t l’Estiu es realitza des del 28 de juny al 23 de juliol. Ambdós inclosos.

Les inscripcions s’obriran el proper 14 de juny i restaran oberts fins al 25 de juny. La formalització d’inscripció s’haurà de fer al Centre Comunitari Pont de la Cadena de dilluns a divendres de 16.30h a 20 hores i dilluns i dimarts de 10 a 13 hores.

Per a més informació cal dirigir-se al Centre Comunitari Pont de la Cadena (c. Felip Canalias, 5) o bé enviar un correu electrònic a jugatlestiu@gmail.com o trucar al 671 454 1 86.