Sant Vicenç dels Horts dona la benvinguda a l’indultat Oriol Junqueras

El seu pare ha comparat el perdó amb l'1-O i ha dit que és una "victòria"

Imatge de la benvinguda dels veïns de Sant Vicenç dels Horts a Oriol Junqueras. ACN

Un centenar de veïns de Sant Vicenç dels Horts han donat la benvinguda al president d’ERC, Oriol Junqueras, dues hores després de sortir de la presó de Lledoners. El líder republicà ha estat rebut per un passadís fet per coneguts i familiars abans de saludar la gent que s’ha concentrat davant l’Ajuntament i abraçar-se amb el seu pare Artur i l’exalcaldessa del municipi, Maite Aymerich.

Junqueras ha tornat a agrair el suport rebut i s’ha compromès a “reconstruir complicitats” i seguir treballant pel futur de Catalunya. En declaracions als mitjans, el pare de Junqueras ha comparat el seu perdó amb l’1-O i ha dit que per a la família “és una victòria”. “La taca és que aquest privilegi no arribi els represalitats i exiliats”, ha afegit.

L’acte de benvinguda ha estat organitzat a última hora per veïns del municipi i membres de la plataforma Free Junqueras. Entre les persones de fora de Sant Vicenç que s’han acostat a fer costat a Oriol Junqueras hi havia el conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, que hi ha assistit a títol personal.