Sant Joan Despí prepara l’arribada dels Reis amb activitats amb cita prèvia

L'aforament estarà gestionat en actes com el lliurament de cartes als patges o l'arribada dels Reis

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Amb totes les mesures de seguretat i prevenció davant l’actual situació de pandèmia, Sant Joan Despí continua celebrant el Nadal ara, amb la mirada posada en l’arribada dels Reis d’Orient, el proper dia 5 de gener. Durant els dies 29 i 30 de desembre, de 18 a 20 h, la Torre de la Creu, casa de l’Astròleg Sadurní, està engalanada i, des de fora, els infants poden veure com treballa l’emissari santjoanenc dels Reis i saludar-lo. En edicions anteriors a la pandèmia, es podia visitar l’interior de la casa per veure en directe la feina de l’Astròleg, però aquest any, i davant la situació, no es pot accedir.

A més, per tal de prevenir contagis i per gestionar l’aforament, l’Ajuntament de Sant Joan Despí ha incorporat la cita prèvia en dues activitats: el lliurament de les cartes als patges (2, 3 i 4 de gener), i en l’arribada dels Reis (17.30 h, 5 de gener). Totes dues activitats es fan al parc de la Fontsanta, i cal demanar cita prèvia al web citaprevia.sjdespi.cat.

Entrega de cartes al Parc de les Il·lusions: 2, 3 i 4 de gener

D’una banda, les famílies de Sant Joan Despí podran fer l’entrega de les cartes els dies 2, 3 i 4 de gener al Parc de les Il·lusions, ubicat al parc de la Fontsanta. Allà hi seran les i els patges reials i els seus ajudants i ajudantes per recollir en mà les cartes amb els desitjos dels nens i nenes. Estaran en companyia de l’Astròleg Sadurní que, dins del seu tendal màgic, explicarà als infants les noves aventures de la màgia de Ses Majestats. Durant tot el recorregut, les nenes i els nens gaudiran d’espai i una ambientació màgica on no faltarà cap detall com el carboner, un telescopi gegant, photocall, etc. El Parc de les Il·lusions, amb cita prèvia, es podrà visitar de 17 a 20.30 hores.

Com a novetat, aquest any s’incorpora una “hora relaxada” per a infants i persones adultes que vulguin participar-hi en unes condicions més relaxades, amb la música i la llum més suaus i en grups més reduïts. En aquest cas, s’han de reservar les franges horàries de les 17 h i les 19 h dels dies 2, 3 i 4 de gener.