Sant Andreu de la Barca aprova un pressupost de 32,2 milions d’euros

A l'apartat d'inversions destaquen la construcció d’una nova piscina d’estiu i la millora de les instal·lacions esportives de l’11

El Ple municipal del mes de desembre ha aprovat el pressupost de l’Ajuntament per al pròxim exercici, que ascendeix a 32,2 milions d’euros, un 6,3% més que l’actual.

Els comptes municipals han comptat amb els vots a favor de l’equip de Govern (PSC i C’s) i Podemos i l’abstenció de Fem Sant Andreu.

Al capítol d’inversions es dediquen 3,9 milions d’euros, el que suposa un 7,2% més que el present exercici.

D’aquest apartat destaca la construcció d’una nova piscina d’estiu i la millora de les instal·lacions esportives de l’11.

L’alcaldessa Ana Alba ha destacat que “el pressupost posa èmfasi en impulsar polítiques de transició ecològica i energètica, inici del que ha de ser un pas definitiu en la millora en la gestió de residus, nous servies de protecció social i d’atenció a les persones, amb la voluntat clara de reduir les desigualtats”.

Alba ha subratllat que “els pressupostos posen al centre de les polítiques les persones” i ha explicat que la partida destinada a serveis socials s’incrementa en un 15%.

Un dels aspectes destacats del pressupost és la posada en marxa d’un servei d’intervenció ràpida per solucionar incidències a la via pública o la partida destinada a la millora dels parcs infantils, amb 600.000 euros.

L’alcaldessa ha incidit en que l’Ajuntament destinarà l’any vinent més de 8 milions d’euros als serveis destinats a la millora, el manteniment, la conservació, la gestió dels residus i el manteniment dels equipaments.