Salut obre un punt de vacunació sense cita al campus de la UAB

L'objectiu és augmentar el percentatge de població universitària vacunada per tal de garantir la màxima presencialitat

Coincidint amb l’inici del curs universitari, el pròxim 8 de setembre el Departament de Salut obrirà un punt de vacunació sense cita a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Estarà ubicat al centre neuràlgic del campus, en una sala annexa al cinema de la Plaça Cívica, i obrirà de dilluns a divendres. En aquest punt hi podran accedir sense cita prèvia totes aquelles persones que no hagin rebut cap vacuna, o bé que estiguin pendents d’una segona dosi. També estarà obert a la població que visqui a la zona. La iniciativa té com a objectiu augmentar el percentatge de la població universitària vacunada.

En aquest sentit, Salut ha recordat que la implicació d’aquesta franja d’edat “és fonamental” per tal d’arribar a la immunitat de grup, minimitzar els efectes de la pandèmia i iniciar el curs acadèmic amb més seguretat.

El nou punt de vacunació de la UAB se suma als altres 20 que la Regió Sanitària Metropolitana Nord té oberts al territori, a les poblacions d’Arenys de Mar, Badalona, Barberà del Vallès, Granollers, Mataró, Mollet, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Vilassar de Mar, Llinars del Vallès, Rubí i Terrassa.