Roben a un home després d’apallissar-lo i deixar-lo inconscient a Canet de Mar

Els sospistosos, arrestats durant l'última setmana, han ingressat a presó provisional

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Terrassa han detingut dos homes per un robatori violent en què van apallisar i deixar inconscient la víctima. Els fets es van produir fa prop d’un mes a Canet de Mar, després que un dels lladres convencés un home perquè l’acompanyés a un pas subterrani. En aquell punt poc concorregut, el van colpejar entre dues persones, li van robar la cartera i el rellotge i el van deixar estès a terra sense consciència, apunten els Mossos en un comunicat. Ara, tots dos sospitosos han ingressat a presó provisional després d’haver estat detinguts per separat els últims dies.

Segons detalla la policia catalana, dos motius van fer avançar la investigació. D’una banda, els lladres van utilitzar les targetes de la víctima en un establiment proper a la zona on es va cometre el robatori violent. I, a més, se’ls va aconseguir reconèixer fotogràficament. Amb aquestes pistes, els investigadors van avisar el conjunt de cossos policials i els van traslladar l’ordre de recerca.

Els fets es van produir el 26 de setembre. Tanmateix, al primer dels sospitosos no el van detenir fins al passat 15 d’octubre, quan va entrar a casa seva. Aquella primera detenció la van realitzar els agents de la unitat d’investigació dels Mossos d’Arenys de Mar. Quatre dies després, es va arrestar l’altre investigat pels mateixos fets. En aquest cas, el va detenir la Policia Local de Terrassa, després de trobar-lo al municipi vallesà.

Els atribueixen els delictes de robatori amb violència, estafa i lesions. El primer arrestat té 36 anys i és de nacionalitat marroquina, mentre que el segon és un jove de 25 anys i nacionalitat italiana. En els dos casos, els jutjats de guàrdia d’Arenys de Mar i Terrassa han decidit decretar la presó provisional dels investigats, després d’analitzar les proves aportades per la policia.