Quatre detinguts per l’agressió a un jove en una platja del Masnou

Els agressors van protagonitzar més robatoris violents la nit dels fets

Els Mossos d’Esquadra van detenir entre el 7 i 8 de juliol quatre joves, tres d’ells menors d’edat, per agredir amb arma blanca i robar el mòbil a un altre jove en una platja del Masnou. Els fets van tenir lloc el 29 de juny als volts de les 3 de la matinada quan un grup de nois es va apropar a un altre proper increpant als seus membres.

Els agressors van empentar a un dels joves i quan un altre va sortir en la seva defensa el van començar a colpejar i a amenaçar. Un d’ells, el detingut major d’edat, el va colpejar diverses vegades amb un casc de moto i el va agredir amb una arma blanca abans de fugir. Posteriorment, la víctima va comprovar que també li havien robat el mòbil.

En arribar a casa seva, el noi agredit va informar dels fets a la Policia Local del Masnou i va ser traslladat a l’hospital.

Es dona la circumstància que els investigadors van relacionar també els detinguts amb altres fets succeïts aquella mateixa nit. Prop de l’1 de la matinada un jove va patir cops i li van robar uns auriculars a la zona del port del Masnou. Els autors serien dos dels menors arrestats. Poc després, prop de l’estació de Renfe d’Ocata un jove va amenaçar uns nois amb una navalla i els va robar el telèfon mòbil. Els agents van relacionar aquest robatori amb el detingut major d’edat dels fets anteriors.

Els arrestats menors d’edat van passar ahir a disposició de fiscalia de menors i l’adult a disposició del jutjat de guàrdia de Mataró.