Presó per a un home acusat de cometre dos robatoris violents a dos menors a Esplugues

Segons els Mossos, l'arrestat amenaçava les víctimes amb una arma blanca

Un veí de Barcelona de 19 anys i nacionalitat espanyola ha ingressat a presó acusat de cometre dos robatoris amb violència i intimidació i un delicte de lesions a Esplugues de Llobregat, segons han informat els Mossos d’Esquadra. La policia catalana va detenir l’individu el dijous 30 de setembre com a culminació d’una investigació que havia començat a principis del mateix mes, quan es va tenir coneixement d’un robatori amb violència i intimidació al municipi del Baix Llobregat. En concret, un jove va empènyer pel darrere un menor d’edat que caminava pel carrer, el va fer caure al terra i el va amenaçar amb un ganivet per tal endur-se-li el telèfon mòbil.

L’endemà hi va haver un segon robatori violent. Cap a les quatre de la tarda, hora similar a la del primer robatori, un jove va intimidar un altre menor d’edat amb un ganivet amb la intenció d’endur-se-li el telèfon mòbil, aquesta vegada en un parc del mateix municipi.

La investigació policial va permetre identificar el presumpte autor dels fets i finalment, se’l va detenir el 30 de setembre. La policia indica que en els darrers mesos havia estat detingut tres vegades per incidents similars a altres municipis, durant els quals també havia utilitzat un ganivet. En una d’aquestes ocasions havia ferit la víctima amb una arma blanca diverses vegades.

L’arrestat, amb 18 antecedents policials anteriors, va passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar que ingressés a presó.