Nou projecte d’ocupació per als joves de Molins de Rei

Es tracta de la primera edició del projecte municipal El meu primer contracte, que pretén oferir a 16 joves de Molins de Rei la seva primera experiència laboral durant el mes de juliol

L’Ajuntament  llança un nou projecte d’ocupació per a joves de la vila. A través del projecte El meu primer contracte es preveu contractar a un màxim de 16 joves, d’entre 18 (complerts abans de l’1 de juliol de 2021) i 25 anys durant el mes de juliol de 2021, per tal que aquests i aquestes tinguin l’oportunitat de signar un primer contracte de treball.

L’objectiu del projecte és donar una oportunitat laboral als joves perquè tinguin la seva primera experiència laboral contractual, obrir les expectatives dels joves en el mercat laboral, impulsar la confiança i motivació entre el col·lectiu jove i potenciar la relació entre els joves i l’administració municipal.

Els joves poden inscriure’s des d’avui i fins al 20 de juny, a través e la plataforma ClicFeina https://www.molinsderei.cat/ofertes-de-treball/. Les entrevistes es realitzaran entre el 22 i 23 de juny i la incorporació es farà l’1 de juliol. 

Llocs oferts en aquesta primera edició 

Aquesta iniciativa contempla diferents perfils:

  • 4 informadors/es, patis oberts, a jornada completa
  • 4 col·laboradors/es,  brigada, a jornada completa
  • 8 informadors/es, agent cívic, a mitja jornada

Els següents requisits són indispensables per poder participar en qualsevol dels llocs oferts en aquest projecte:

  • Tenir entre 18 i 25 anys
  • Tenir certificat d’estudis
  • Està empadronat/da a Molins de Rei

Per accedir a les diferents ofertes laborals, consulta: https://www.molinsderei.cat/ofertes-de-treball/