Mollet, commemora el Dia Internacional de l’Orgull LGTBI

En el dia Internacional de l’Orgull LGTBI, un any més lluirà una pancarta al balcó de l’antic Ajuntament per mostrar el suport del consistori al col·lectiu LGTBIQ+

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge d'arxiu LGTB.

Enguany l’Ajuntament de Mollet del Vallès, commemora aquesta diada amb diverses accions de sensibilització vers la població, que tenen a veure a fer difusió sobre les reivindicacions del 28 de juny, mitjançant una pancarta commemorativa a l’edifici de l’antic ajuntament, a la Plaça Prat de la Riba, i també difonent comunicats a les xarxes socials municipals.

La regidora de polítiques d’igualtat, Pepi Muñoz, ha declarat que “És important recordar i conmemorar el 28 de juny amb Orgull. Perquè hem avançat molt, però cal continuar el camí per assolir una igualtat real cap a una societat tolerant i en la que cap persona del col·lectiu LGTBI pateixi discriminació i situacions de vulnerabilitat” I ha afegit “El govern municipal condemna totes les actituds de rebuig, de prejudici i d’hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals.”

El passat mes de març va entrar en funcionament el Servei d’Atenció Integral (SAI) LGBTI per sensibilitzar i oferir informació, suport i recursos donant  resposta a les consultes vinculades a les diversitats sexuals i de gènere del col·lectiu, els seus familiars i professionals que hi tinguin algun vincle.

El Servei s’ofereix de forma presencial els divendres de 10 a 13 h al CIRD Joana Barcala (c. Àngel Guimerà, 11-15). Per sol·licitar el servei cal demanar cita prèvia al telèfon 93 570 77 47, o a través del correu: sailgtbi@molletvalles.cat