Les línies de bus urbà d’Esplugues modifiquen els seus recorreguts

L'EP1 acabarà a Finestrelles i millorarà freqüència; l'EP2 finalitzarà al barri Centre i millorarà en puntualitat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

A partir del 18 de desembre, les tres línies urbanes d’autobús que uneixen els diferents barris d’Esplugues modificaran els recorreguts respectius per millorar el servei. Els principals canvis són els següents:

L’EP1 passarà a ser un recorregut circular amb inici i final al carrer Professor Barraquer, a Finestrelles, i deixarà, per tant, d’anar fins a la Zona Universitària de Barcelona. A més, modifica el recorregut per Can Vidalet, Can Clota, La Plana i el Centre. Aquests canvis permetran millorar la freqüència de pas a 15 minuts durant la major part del dia.

L’EP2, amb inici i final a la plaça Constitució, a La Miranda, passarà a donar un servei més directe al barri Centre, que es converteix en final de línia. D’aquesta manera es millorarà en puntualitat, en evitar zones amb més trànsit, que quedaran cobertes per EP1 i JM.

El JustMetro (JM), que connecta Sant Just amb la Zona Universitària de Barcelona passant pels barris de muntanya d’Esplugues, modificarà el recorregut per millorar el servei a Finestrelles. També permet transbordaments amb EP1 i EP2 per arribar a Barcelona.