L’Ajuntament de Sant Joan Despí aporta 9.700 euros a Creu Roja

L'acció s'emmarca en la campanya d'alimentació "Atenció a les necessitats bàsiques"

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha signat un conveni amb Creu Roja Sant Joan Despí a través del qual l’administració local aporta 9.700 euros per atendre les necessitats de persones i famílies en situació de vulnerabilitat. L’acció s’emmarca en la campanya d’alimentació “Atenció a les necessitats bàsiques” que, en el context actual de Nadal, vol oferir una resposta homogènia en unes dates on es poden accentuar les diferències socials.

Gràcies a aquest conveni s’han lliurat 218 targetes moneder destinades a la compra de productes d’alimentació. L’aportació de 9.700 euros feta per l’Ajuntament cobreix el 75% de l’import total del cost de les targetes moneder, mentre que Creu Roja Sant Joan Despí aporta la resta.

Les persones i famílies beneficiàries han estat seleccionades pels Serveis Socials de l’Ajuntament atenent a requisits de vulnerabilitat i risc social. Aquesta acció complementa les ajudes i programes que l’Ajuntament de Sant Joan Despí i les entitats que formen part de la Taula Social realitzen al llarg de l’any per donar resposta a les necessitats de les persones més vulnerables de la ciutat.