L’Ajuntament de Mollet rep el reconeixement de la Creu Roja

L’Assemblea local de Creu Roja Baix Vallès-Mollet ha fet entrega a l’Ajuntament d’un diploma per agrair el suport durant la pandèmia

L’Assemblea local de Creu Roja Baix Vallès-Mollet ha fet entrega a l’Ajuntament d’un diploma per agrair el suport durant la pandèmia. L’entitat, d’aquesta manera, reconeix la bona coordinació amb els Serveis Socials municipals per detectar i cobrir les necessitats de la població durant l’emergència sanitària.

“Gràcies Ajuntament de Mollet pel suport, confiança i solidaritat amb la societat espanyola i amb el Pla Creu Roja Respon enfront la Covid-19”, detalla el text del diploma lliurat a l’Ajuntament.

L’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs, ha explicat que “és un honor rebre aquest diploma de part de Creu Roja, una entitat molt arrelada a la nostra ciutat i que treballa dia a dia per ajudar i acompanyar a qui més ho necessita“. Ha afegit que “a la ciutat tenim una xarxa social molt important que dona suport als molletans i les molletanes, i si aquesta xarxa és tan sòlida és gràcies a la suma de forces i al treball conjunt de les entitats socials, com Creu Roja, i l’Ajuntament”.

La regidora de Serveis Socials, Ana M. Díaz, ha explicat que aquest és “un reconeixement al treball diari dels treballadors i treballadores dels serveis socials de l’Ajuntament i als voluntaris i voluntàries de les entitats com Creu Roja”.

L’Ajuntament, juntament amb la Creu Roja i persones voluntàries, va arribar a atendre un total de 7.000 persones durant els mesos de confinament domiciliari. Les actuacions van consistir en l’atenció telefònica, el suport a la gent gran en l’ús de les noves tecnologies per facilitar les comunicacions o en el lliurament d’aliments o medicaments. “Les actuacions van ser individualitzades”, ha recordat Díaz.

En el mateix sentit, el responsable tècnic de la l’Assemblea local de Creu Roja Baix Vallès-Mollet, Eduard Vides, ha destacat “la molt bona coordinació amb l’Ajuntament” que ha facilitat “poder arribar a les persones més vulnerables”.

L’Ajuntament de Mollet atorga una subvenció anual a l’Assemblea local de Creu Roja Baix Vallès- Mollet de 33.150 euros per a projectes socials. El consistori també té cedit el local del Carrer Enric Roses, on l’Assemblea hi té la seu i un espai de magatzem al polígon industrial de Can Magarola.