L’Ajuntament de Molins de Rei habilita una sala menjador al Mercat Municipal

S'ha adequat una de les sales per donar entrada a aquelles persones que busquen un espai a on dinar i permetre que puguin degustar menjar fresc i elaborat

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei s’estan emprenent accions per promoure el consum de producte fresc i de proximitat, i, alhora, projectant del Mercat Municipal una imatge més moderna i atractiva per a aquells sectors de la població que no són clients habituals del Mercat.

En aquest sentit s’ha treballat en l’adequació d’una de les sales com a menjador per donar entrada a aquelles persones que busquen un espai a on dinar i permetre que puguin degustar menjar fresc i elaborat del Mercat, que coneguin el nostre Mercat i que interioritzin com seu l’espai de compra d’alimentació habitual.

La sala esta pensada perquè sigui possible dinar de manera còmoda amb una barra alta i taules adaptades per a persones que tinguin algun tipus de reducció de mobilitat. A més, la sala s’ha dotat amb endolls i connexió wifi per a la connexió dels portàtils, tauletes o mòbils. Així, els clients que vulguin poden aprofitar el temps del dinar per poder tenir connexió laboral o d’oci.

La sala ha estat pintada i s’han col·locat vinils en els vidres. Disposa del mobiliari necessari per poder fer un àpat còmodament i hi haurà una pantalla amb informació del Mercat (parades, horaris, etc.) i dels seus serveis, on els concessionaris del Mercat també podran fer promoció dels seus productes, mostrar les seves ofertes i promocions i difusió de les campanyes de dinamització comercials que es facin des del Mercat i des del comerç local. En aquestes pantalles també es farà difusió d’activitats que puguin ser d’interès per als clients del Mercat.

Per facilitar-ne l’ús, els usuaris disposaran de microones per escalfar el menjar, safates, coberts, vasos compostables i cubells de brossa preparada per fer-ne recollida selectiva.

A més, cal destacar des de l’Ajuntament de Molins de Rei s’ha portat una renovació de la senyalítica dins del Mercat Municipal buscant una millor projecció, visibilitat i potenciació del comerç de proximitat.

Durant la presentació de la sala en roda de premsa, l’alcalde, Xavi Paz, ha destacat que “aquest equip de govern segueix liderant la modernització dels equipaments municipals. Facilitar el dia a dia dels molinencs i molinenques, així com apropar als vilatans el comerç de proximitat de la vila, n’és una de les nostres prioritats”.

Ramón Sanchez, ha volgut assenyalar que “amb la creació d’aquesta sala, se li dona un nou impuls al mercat municipal, apropant-lo a persones i famílies que no n’eren usuàries fins ara, alhora que segueix la transformació adequada pel nostre comerç de proximitat”.
Pep Puiggarí, regidor de comerç, ha constat “la projecció i facilitat que aquesta sala representa pel Mercat Municipal”. A més, ha assenyalat que “amb la renovació de la senyalítica del Mercat millorem la visibilitat i potenciació de l’equipament”.