La Biblioteca el Molí engega una iniciativa per fomentar l’hàbit de la lectura entre els infants de Molins de Rei

Aquest estiu, els infants de Molins de Rei gaudiran d’un passaport de lectura que els permetrà descobrir que llegir és tot un viatge divertit i emocionant

La Biblioteca el Molí posa en marxa la campanya Estiu Lector, adreçada als nens i nenes de 6 anys o més, per promoure el desenvolupament de l’hàbit de la lectura durant les vacances escolars.

La Biblioteca el Molí convida els infants a demanar a l’Àrea Infantil el seu passaport de lectura Gènius, a triar un o més llibres, omplir la fitxa del passaport en acabar la lectura i enganxar els adhesius que proporciona la Biblioteca al mapa per a cada llibre llegit. L’aventura finalitzarà quan l’infant s’hagi endinsat en 6 llibres diferents. 

Gràcies a aquesta divertida llibreta personal, els lectors i les lectores podran recordar quins són els llibres que han llegit, quin és el llibre que més els ha agradat i amb quines històries han connectat més. Els més menuts tenen temps de fer-ho fins al 3 de setembre.

Per aconseguir el passaport de lectura és imprescindible anar a la Biblioteca el Molí. I si el nen o la nena no sap per on començar, les bibliotecàries els poden ajudar a escollir el llibre més adequat.