Important incendi forestal a Sant Esteve Sesrovires

El foc ha començat prop de la carretera B-224 que passa per polígons industrials i a la vora de les presons de Brians

Incendi a Sant Esteve Sesrovires. BOMBERS

L’incendi forestal que crema a Sant Esteve Sesrovires des de dos quarts de quatre de la tarda té un potencial de 100 hectàrees, segons els Bombers. El cos hi treballa amb una trentena de dotacions terrestres i cinc mitjans aeris. Les flames han començat prop de la carretera B-224, que passa per polígons industrials i les dues presons de Brians, i que ha quedat tallada en aquesta zona en els dos sentits de la marxa.

El foc es propaga per zona forestal i agrícola, en direcció nord-est, i el cos treballa per evitar que afecti zones habitades a la cua i una hípica al cap. També es valoren punts on poder confinar-lo al flanc dret, que és el que es manté més actiu, alhora que es treballa intensament també en el flanc esquerre, que s’està obrint.

Segons han explicat els Bombers, haurien quedat afectats per les flames algun cobert i uns magatzems i fins al moment no hi ha constància de persones ferides. S’han activat tractors per facilitar les tasques d’extinció.

També treballen en l’incident set patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions terrestres i l’helicòpter dels Agents Rurals i efectius de la Policia Local.

Entre la trentena de dotacions terrestres dels Bombers hi ha unitats del GRAF (Grup d’Actuacions Especials) i del GROS (Grup Operatiu de Suport). Els cinc mitjans aeris són un de comandament, dos bombarders i dos avions de vigilància i atac.

De la seva banda, Protecció Civil informa que s’han rebut 95 trucades al telèfon 112 des de municipis com ara Abrera, o Ullastrell per l’incendi.