Granollers promou els seus centres de formació artística amb la guia ‘Desperta l’artista’

Del 17 al 19 de setembre s’organitzen portes obertes per afavorir que la ciutadania pugui fer un tast de les més de 50 activitats artístiques que s’ofereixen

Aquest dimarts s’ha presentat ‘Desperta l’artista’, una guia de 22 centres de formació artística de Granollers. La presentació s’ha fet a la Sala Oberta del Teatre Auditori amb la presència de representants de cadascuna de les escoles, la regidora de Cultura, Maria Villegas i l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral. L’alcalde ha expressat que la guia és «un aparador obert de tot el que fan els centres de formació artística de la ciutat, fruit de l’empenta de tots ells.»

«Desperta l’artista» sorgeix d’una inciativa comuna entre l’Ajuntament i les escoles de formació artística de la ciutat que té l’objectiu de promoure aquests centres. La guia és una de les accions incloses al pla de xoc cultural del Pla de mesures socioeconòmiques per fer front als efectes provocats per la Covid-19.

«Desperta l’artista» es pot consultar a www.granollers.cat/formacioartistica on trobareu informació pràctica, dades de contacte, descripció dels diferents centres, de la formació que imparteixen i el públic a qui va destinada.

Al mateix temps s’han organitzat unes jornades de portes obertes amb més de 50 activitats del 17 al 19 de setembre. Les classes tenen aforament limitat. Per reservar plaça, cal escriure un correu electrònic al centre corresponentment.

Arts plàstiques, teatre, música, dansa… Desperta l’artista recull totes les propostes de formació de les diferents disciplines artístiques que Granollers ofereix a la ciutadania a través de més d’una vintena de centres educatius. La guia i tota la informació de les portes obertes es pot consultar a la web www.granollers.cat/formacioartistica.