Granollers fixa les dates de les jornades de portes obertes als centres educatius

Es faran del 8 de febrer al 13 de març

Els centres públics d’educació infantil, primària i secundària i els centres concertats de Granollers organitzen, com cada any, jornades de portes obertes amb l’objectiu de donar a conèixer les escoles i mostrar els serveis que ofereixen. Atesa la situació sanitària a causa de la Covid-19, la majoria de trobades es faran en línia però també n’hi haurà de presencials amb cita prèvia. Les portes obertes es faran del 8 de febrer al 6 de març. Podeu consultar la informació del calendari de les portes obertes a www.granollers.cat/portesobertes

Per rebre més informació podeu adreçar-vos als mateixos centres educatius o a l’Oficina Municipal d’Escolarització (C. Jaume Camp i Lloreda, 1 Tel. 938 426 848 / 938 426 849 / 938 426 852).

Les jornades de portes obertes es fan abans de l’inici de la preinscripció per al proper curs. Segons informa la Generalitat, els terminis de presentació de sol·licituds per a la preinscripció seran:

– Educació infantil (3-6 anys) i educació primària: del 7 al 21 de març

– Educació secundària obligatòria: del 9 al 21 de març

– Batxillerat: del 10 al 26 d’abril

– Cicles de formació professional de grau mitjà:

– Alumnat amb continuïtat d’escolarització (en general, que cursa 4t d’ESO en l’actualitat): del 20 al 26 d’abril

– Resta d’alumnat: del 17 al 23 de maig

– Cicles d’arts plàstiques i disseny de grau mitjà: del 17 al 23 de maig

– Cicles de formació professional i d’arts plàstiques i disseny de grau superior: del 25 al 31 de maig

Xerrada informativa en línia el 9 de febrer

El proper dimecres 9 de febrer, a les 19 h, es farà una sessió informativa sobre el procés de preinscripció i matrícula als centres d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. La xerrada es farà en línia, a través de Youtube, i anirà a càrrec de membres de la Comissió de Garanties d’Admissió de Granollers. Per poder seguir la sessió és imprescindible fer la inscripció, abans del 6 de febrer, a https://ja.cat/PREINS i, uns dies abans rebreu un missatge al vostre correu electrònic amb l’enllaç per a la connexió.