El proper dimarts s’inicien les obres per arreglar el paviment malmès del carrer Girona de Granollers

La durada prevista dels treballs és de tres setmanes

Imatge del carrer Girona de Granollers. Foto CEDIDA
Aquest dimarts dia 21 de juliol, a partir de les 8 del matí, comencen els treballs per reparar un flonjall, al carrer de Girona, a prop de la cruïlla amb el carrer de Torras i Bages. Es tracta d’una zona de paviment malmès que es refà ara aprofitant el menor trànsit de l’estiu. Per aquest motiu es tallarà la circulació de vehicles del carrer de Girona en sentit nord, des del carrer Vinyamata fins al carrer Torres i Bages.
La cruïlla del carrer de Girona amb el carrer de Torras i Bages romandrà oberta amb restriccions. A més s’inhabilitarà el gir cap a la dreta des del carrer Vinyamata cap al carrer de Girona i canviarà el sentit de sortida del carrer de l’Enginyer que, mentre durin les obres, serà cap a l’esquerre. La parada de taxis del carrer Girona es mantindrà i també l’accés per al veïnat al carrer de Bruniquer.
Pel que fa als autobusos quedaran anul·lades les parades de les línies de Transgran L1 i L20 dels carrers de l’Enginyer i Minetes que s’habiliten a la plaça de la Font Verda. En el cas de la L20 també s’habilita una nova parada a l’Hospital de Granollers.
La durada prevista dels treballs és de tres setmanes.