El CSE Can Vidalet s’estrena amb una jornada de portes obertes

Prop de 600 persones van visitar el nou equipament. El pavelló començarà a funcionar la setmana del 18 d'octubre

Prop de 600 persones van visitar aquest 9 d’octubre el nou Complex Sociocultural i Esportiu (CSE) Can Vidalet, amb motiu de la jornada de portes obertes organitzada per l’Ajuntament per presentar el nou equipament a la ciutadania. Durant la jornada es van fer activitats dinamitzades per les entitats esportives.

El CSE Can Vidalet, ubicat al carrer Cedres i amb 5.500 m² distribuïts en tres plantes, disposa d’un pavelló esportiu amb grades per a 240 persones –que substituirà el Poliesportiu Municipal de Can Vidalet–, sales d’activitats físiques i espais per fer tallers de treballs manuals i arts plàstiques. El pavelló començarà a funcionar la setmana del 18 d’octubre per a entrenaments i competicions esportives. La resta d’espais s’aniran obrint progressivament durant les pròximes setmanes.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, va dir que “suposa l’arribada d’un equipament que és espectacular i que era una llarguíssima reivindicació al barri i del mateix Ajuntament, que va ser propiciat per la Llei de Barris. Però hem anat més enllà del previst, un poliesportiu, i hem fet tres equipaments en un, amb un espai sociocultural i altres sales per a la pràctica esportiva”.