Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

El Canet Rock detecta 152 positius després del cribatge per accedir al festival

L'organització està orgullosa de la prova perquè pot contribuir a la tornada a la normalitat de la música en directe

El Canet Rock ha detectat 152 positius en el cribratge massiu que va fer aquest dissabte hores abans que el festival obrís portes. Segons dades facilitades per l’organització, durant aquest dissabte es van fer un test d’antígens 22.330 persones a la quinzena de punts de testatge que va instal·lar el festival arreu del territori català.

Els centres de cribatge que van rebre més afluència de públic van ser els de Barcelona i Canet de Mar, on es van detectar 48 i 25 casos positius, respectivament. A través d’un comunicat, l’organització s’ha mostrat orgullosa de participar en una prova que pot consolidar la tornada a la normalitat per a uns esdeveniments que han patit la pitjor crisi de la seva història recent.

El festival ha destacat que ha servit com un dels principals centres de cribratge de contagis a tot Catalunya. De fet, segons l’organització, el nombre de positius detectats és un índex d’incidència molt similar al que aquests dies hi ha en el gruix de la població d’entre 15 i 30 anys.

El Canet Rock ha subratllat que l’operatiu posat en marxa aquest dissabte per recuperar els actes multitudinaris amb seguretat no tenia precedents. De fet, a parer seu, l’han convertit en pioner perquè va reunir més de 22.000 persones que van poder gaudir de més de dotze hores sense distància de seguretat.
Tots els assistents al Canet Rock s’havien fet prèviament un test d’antígens i havien accedit al recinte del Pla d’en Sala amb una mascareta FFP2 distribuïda per l’organització del festival.

L’edició d’enguany formava part d’una prova pilot supervisada per la Fundació de Lluita Contra la Sida i les Malalties Infeccioses.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Manresa farà una marató de vacunació sense cita per a majors de 30 anys

Notícia següent

Un noi de 16 anys intenta matar un home que no volia donar-li una cigarreta

Notícies relacionades