Dos morts en l’incendi d’un habitatge a Vilassar de Mar

Les víctimes són dues dones d'edat avançada que vivien al pis afectat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Dues persones han mort en un incendi originat a un habitatge d’un bloc de Vilassar de Mar. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 6.45 hores d’aquest dilluns matí per un foc al carrer de Maria Vilar, 219, de Vilassar de Mar, que des de les 09.19 hores està controlat. En rebre l’avís, s’han activat fins a 16 dotacions que, en arribar, han comprovat que el foc estava totalment desenvolupat i afectava el setè pis de l’edifici, tot i que el foc s’havia propagat per alguns tendals de la façana. Ràpidament, han iniciat les tasques d’extinció tant des de l’interior de l’habitatge com des de l’exterior. En accedir a l’interior del pis 7è 2a han localitzat els cossos sense vida de dues dones d’edat avançada que vivien en aquest pis.

Els Bombers han procedit a revisar la resta d’habitatges de l’edifici i han evacuat a una quarantena de persones. Quan les condicions de seguretat ho han permès, han confinat altres veïns. Fins al lloc també s’hi han desplaçat sis dotacions Mossos d’Esquadra i sis unitats dels Sistema d’Emergències Mèdiques.

D’altra banda, 10 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en l’incendi que ha afectat diversos vehicles a l’interior d’un pàrquing del carrer de Francesc Llunell, 11, d’Esplugues de Llobregat, que no ha produït cap dany personal. En aquest servei, l’avís del qual s’ha rebut a les 4.01 de la matinada, el foc ha cremat diversos vehicles que estaven estacionats a diverses de les plantes subterrànies de l’aparcament. El foc també ha afectat mobiliari divers de les terrasses interiors. Els Mossos d’Esquadra han treballat en aquest servei amb 6 unitats. El SEM, per la seva banda, n’ ha destinat 4 unitats.